Pantanal hotel

In 2010 kocht Sir Pieter Emmers het Pantanal Hotel, aan de zuidrand van de Pantanal. Nu, anno 2018 is het helemaal gerenoveerd en behoort het tot de beste hotels van de Pantanal. Recent openden ze ook hun eigen restaurant Hi-Food. Hier eet je de heerlijkste visgerechten van eigen vangst (afkomstig van Fazenda Hi Fish uiteraard!) en biologische groenten, ook van de Fazenda. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een lekker stuk Pantanal—vlees.  Of wat dacht je van een pacu-pizza? Dit zelf ontwikkelde gerecht is gebaseerd op de pizzas die de vissers eten langs de rand van de rivier.

(Mijn persoonlijke favoriet is: “Pintadu com barru”: vis met kokos-saus en een kan vers geperst maracuja-sap erbij!!)

Het ontbijtbuffet in het hotel is erg uitgebreid en biedt vooral lokale lekkernijen, verse baksels en verschillende fruitsoorten en sapjes. Een goed begin van de dag, in een heerlijk zaaltje met airco.

Het hotel is zeer geschikt voor families, met ruime 3-4 en 5 persoonskamers. Maar ook zakenmannen of Fazendeiros boeken hier regelmatig voor langere periodes (1 maand). Het comfort is goed met nieuw meubilair (Pousada-stijl), airco, tv en koelkast op elke kamer.

Er zijn twee zwembaden, een biljart en een tafeltennis-tafel. Carmen Omizolo (de Braziliaanse bedrijfsleidster) ontvangt je ter plaatse met open armen. De hele ploeg van het Pantanal hotel is enthousiast en hardwerkend. Hygiene is hun paradepaardje.

© 2021 Copyright | Design en Implementatie door Online ID