Individuele rondreis

Astrid Emmers en Mohammed Lemnaouar (eigenaars Dades Reizen) ondernamen, na het bezoek aan de familie in de Pantanal al verschillende Brazilie-reizen. Waarvan enkele met hun twee kleine kinderen.

Hun top-reis vind je hieronder. Hij bestaat uit verschillende onderdelen en is (compleet) te boeken als individuele reis:

A) Rio de Janeiro (4 dagen)

In het bruisende Rio de Janeiro verblijf je aan de Copacabana. Hiervandaan bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden zoals de Suikerbroodberg en Christo Redentor. Maar als je wilt kun je ook (met een local!) één van de favela’s (sloppenwijken) bezoeken.

B) strandvakantie Ilha Grande of Paraty (4 dagen)

Een comfortabele busrit neemt je mee naar het paradijselijke Ilha Grande of het koloniale stadje Paraty. Je overnacht in een traditionele pousada en komt helemaal in het Braziliaanse ritme. Snorkelen, wandelen, winkelen en lekker eten. Dit is echt vakantie.

C) watervallen Foz do Iguacu (Braziliaanse en Argentijnse kant, 3 dagen)

Met een binnenlandse vlucht ga je naar de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguacu. Je moet beide kanten bezocht hebben om je een compleet beeld te kunnen vormen van deze natuurpracht. (inclusief excursies naar beide kanten)

D) Pantanal (5 dagen)

Je neemt nog eens een binnenlandse vlucht, nu naar de Pantanal in de provincie Matta Grosso do Sul. Hier betreed je het land van de Pantaneiros: de trotse cowboys en de Terenas, de Indianen die hier van oudsher wonen. Dompel je helemaal onder in het leven van een cowboy en spot ondertussen naar capibaras, krokodillen, aapjes, de vele kleurrijke vogels en misschien zie je zelfs een jaguar door de jungle sluipen.

Terugvlucht naar Rio de Janeiro of Sao Paulo.

Totaal 18 dagen. De verschillende onderdelen zijn met elkaar te wisselen. Zo kun je ervoor kiezen na Rio eerst naar de watervallen van Foz do Iguacu te gaan en af te sluiten aan het strand.

© 2020 Copyright | Design en Implementatie door Online ID